Tänk @ jag verkligen har styrt upp en blogg, det trodde jag inte om mig själv.

Men se det såhär, det Kan vara insteget till att bli en B-kändis på teve, och det går inte av för hackor det!

Fast kanske är det inte det jag är ute efter. Jag tror att jag egentligen är ute efter ett enkelt sätt att visa upp lite bilder av varierande modell. Skulle egentligen vilja tvinga mig själv till uppgiftsfotografering, ladda upp en ny bild med förutbestämt tema varje dag, eller varje vecka. Jag behöver nåt sånt för att komma igång med kreativitet och rätt tankegångar. Men vi får väl se.

Kanske har jag startat denna blogg just idag för att jag precis har varit på årets version av den årliga fjällturen i mitt hemland, Jamtland. Det var tre år sedan förra gången, så det var verkligen en efterlängtad upplevelse.

Så kanske är det så att jag inbillar mig att när jag skrivit av mig om allt som hänt både före (som tex våldsgästandet av R & Z’s trevliga grannar i deras trädgård där vi satt och pratade och umgicks över diverse olika dryckesglas fram till halvfyratiden på fredagsnatten, eller allt blandande av betong och gjutande av husgrund med värsta betongskallen några timmar efter fredagsnattens grannsämja) och under själva FjällTour-09 (som den totala avsaknaden av fläskfilé vilket var snuskigt nära att sluta med en stump Falukorv skramlandes runt i ryggsäcken men räddades upp av årets fynd, marinerade köttstycken som efter rutinmässig stekning på stenhäll slog våra smaklökar med rigorös häpnad) eller dagen efter (som när hunden vägrade ta sitt ansvar och tvingade Mig att köra hela vägen hem trots att jag var så trött så jag somnade vid ratten redan före Ytterhogdal och vaknade med två hjul utanför asfalten i hundra) ja kanske är det så att jag inbillar mig att jag fortfarande kommer att ha något mer att berätta om då. Vi får väl se, jag börjar väl med att berätta nåt om helgen som varit, då jag alltså varit på tur i fjällen.

Men när allt kommer omkring så tror jag att jag faktiskt börjar med en liten bild.

Ett Härrans Liv presenterar: Axl