Sisådärja! Nu har man styrt upp ett riktigt långkok.

Jag lyckades lura ifrån henne receptet, receptet till Zandras busgoda starka Rabarbersalsa. Smakar makalöst med kött, passar säkert bra till annat också, men det återstår att utforska liksom.

Blev glatt överraskad när jag läste receptet första gången, ha! bara tio minuters kokning, helt i min smak juh! Men det var tydligen bara rond ett… rond två innebar en och en halv timmes underhållsvevande i kastrullen. Men nu är det avklarat, smakar säkerligen inte i närheten lika mums som Z’s men kanske blir det iaf ätbart, och (trumvirvel)…. jag har gjort den helt själv utan någon hjälp från min kära sambo mästerkocken.

Fast en detalj föll jag helt på, enligt receptet ska burken prydas med en rosett, det fixade jag inte…

Ett Härrans Liv presenterar: RabarberKräm!