Jag har äntligen gjort slag i saken, jag tog mig mod och tid och vaxade ollonet.

Nu kan jag verkligen se hur det rinner till i hjärnan av avsmak och förundran hos Er som inte känner till smeknamnet på min bil. Tidigare ägare till bilen har döpt den till Ollonet, förhoppningsvis och troligtvis på grund utav det faktum att dess nummerplåt börjar med OLL. Fast den kanske helt enkelt är ollad, den luktar faktiskt lite skumt. Jag själv kallar den sällan vid namn.

Hur som helst, varje separat plåtsektion av bilen hade sin egen mer eller mindre bleka variant av röd. Men efter en snabb och inte ett dugg noggrann vaxning går hela bilen mer mot rött. På en del ställen var den väldigt solblekt, men det är borta nu. Samtidigt har jag även kletat på nåt gammalt rostskydd från 70-talet, antagligen ett preparat som är nåt helt otroligt cancerframkallande, men det verkar faktiskt som om det stoppar upp rostangreppen, och det kan juh behövas om man säger så.

Nu borde här ha funnits en komplett uppsättning före och efter bilder, men som den starkt fotointresserade jag är så missar jag varje chans till ett intressant fotoupplägg.

Men jag tog ett par bilder häromdagen, ett litet försök att efterlikna effekterna i Top Gear, som inte alls tydligt visar vad otroligt ful den faktiskt var i lacken till för nån timma sedan.

Ett Härrans Liv presenterar: Ollonet!!