Så var det redan dax igen, att åka in till Storstan å läsa av mina klimatmätare hos grabbarna och brudarna i Klara-kvarteren. Träffade just ingen av dem och även denna gång hade herr Bildt möte på sitt rum, så jag fick inte lov att smyga in. Annars har vi en liten lek, Calle och jag, den går ut på att när jag smyger omkring på hans arbetsrum så gör jag allt för att få hans uppmärksamhet och kanske tillochmed säger jag hej! om han tittar upp. Och han i sin tur ska försöka ignorera mig totalt. Tittar han upp har han förlorat. Jag har gjort mätningar i snart två år på hans rum. Han har aldrig ens sneglat på mig när jag smugit in på hans rum.

Jag passar på att framföra ett tack till SJ som serverade mig smörgåsen igår morse. Var det inte matförgiftning jag fick så var det nog en ovanligt hastig och kraftig grisflunsa. Toksvettningar och lite andra otrevliga onämnbara effekter, men jag lyckades utföra mitt jobb å ta mig hem, där jag fick prognosen 39.8 i feber. Sov sen 17 timmar och nu börjar jag nästan tro att jag lever igen.