Nu är det typ final, helgfinal.

Söndag kväll och helgen har bara rusat förbi. Som vanligt, fast kanske något snabbare denna gång. Var på Brolle, neä, Buddy Holly igår. Jag kom liksom med på bonus, min dotter fick det som present av ett par och nu när det var dax så var mannen i sällskapet tvungen att jobba så jag fick rycka in =)

När det handlar om att handla, så har helgen varit god. Ja iaf än så länge. Jag har vunnit en Tradera-auktion där jag ser fram emot att inkassera min vinst, men det återstår att se om jag kan använda vinsten till nåt. Nån som råkar känna till vad det är för diameter på en Profoto Pro-1 blixt? Jag har köpt en ljusformare som hör till en Pro-1 nämligen och hoppas att jag på nåt sätt ska kunna klämma fast detta på nån av mina blixtar, som alltså inte alls är någon Pro-1. Spännande.

Nu är mina Press-bilder överlämnade till våran uppdragsgivare, så nu väntar jag med spänning för att se om någon tidning publicerar nån av dem. Hur jag nu ska kunna bevaka detta? Men det kanske blir roligare så, jag menar, då slipper jag även att veta om Ingen tidning väljer att publicera mina bilder, ganska smart?

För övrigt tycker jag inte man ska driva med handikappade.

Ett Härrans Liv presenterar: “Bara så ni vet” liksom… (och denna gång är bilden klickbar, vilket behövs…)