Sisådär. En tid har gått och vi har alla kommit en bit längre med våra liv, sedan jag sist skrev, alltså.

Under veckan som gått har en del hänt. Jag har varit till Skåne. Jag gillar Malmö på nåt vis. Mycket trevligare stadspuls än Stockholm. Bara som exempel, så fort man kom i närheten av ett övergångsställe så stannade trafiken. För att korsa en gata i Stockholm krävs juh nästan att man tar en extra försäkring först. Nu var det iofs så att någon blev skjuten på gatan i Malmö just när jag var där, så helt underbart och glatt kanske inte allting är där heller. Men hur som helst, eftersom jag ändå släpade med kameran för jobbets skull så beslutade jag mig för att jag skulle ta lite egna bilder runt stan också. Det blev aldrig så, förstås, jag blev för trött och himlens klarblåa fond runt den varma solen förbyttes till grå dassighet direkt när jag var klar med jobbet för dagen. Annars finns det mycket att fota i Malmö, en kul blandning av gamla stenhus, korsvirkeshus och glas/metall hus i futuristiska former, tex. Jag får helt enkelt åka tillbaks nån dag.

Imorgon är det dock dax att bege sig mot Stockholm igen. Suck. Det är nån slags föreläsning på måndag, sen vet jag inte om jag får åka hem, eller om jag ska jobba i Storprojektet, eller om jag ska till Uppsala kanske. Hur jag tar mig till Stockholm är lite oklart, eller det är det väl egentligen inte, det är bara det att jag är fullständigt beredd på att det kommer bli ändrade planer. Men än så länge är planen att jag ska köra V10a dit. Det är juh lite kul iofs.

Om en liten tid kan man nog förvänta sig att hitta mig i en av de större Svenska tidningarna. Jag har hittills klarat mig undan både tidningar, radio och tv-intervjuer i Storprojektet. Men nu är det nog kört, jag hamnade på en massa bilder häromdagen när en Svensk tidning kom på besök. Vad jag kan förstå så har däremot ingen av mina egna pressbilder hamnat i någon tidning. De suger förstås…

Idag var det fint väder, imorgon ska det bli fult och snö.

Ett Härrans Liv presenterar: Axl