Många många olika arbetsuppgifter har man. Nu börjar jag även se en tendens till att jag är nån slags lastbilschaufför också. Två turer med lastbil har det blivit den senaste månaden. Allra senast i måndags då jag levererade lite upp-piffade prylar till den stora kyrkan i hufvudstaden. Om man är van vid att köra en liten golf så känns en än så liten lastbil ruskigt stor, åtminstone i snäva kurvor, eller för att inte tala om baklänges. Jag var väldigt nära att få med mig bensinstationens reklamskylt när jag skulle tanka, man tycker att man tar ut svängen sååå himla mycket, men sen kommer ändå bakänden snävt inpå i alla fall…

Snart ska jag ringa till den lokala smedjan och se om de har hunnit svetsa ihop det som ska bli mitt nya pelarstativ till hemmastudion. Detta projekt fyller nog snart ett år, så det börjar bli på tiden att slutföra det. Skulle det mot förmodan vara så att han har lagt ned några minuter på dessa fogar nu, så kanske jag skruvar ihop det nån kväll, och får jag bara till motvikten så den glider snyggt och smidigt så kanske det blir nån bild tagen också för en gångs skull. Har juh knappt testat den nya bakgrunden och nu äntligen har jag fixat en ordentlig och väl avvägd nätdel till datorn som trådlöst plockar bilderna ur kameran, så nu bör detta fungera utan att nätdelen riskerar att fatta eld. Det är bra.

Idag är jag precis hur trött som helst…

Ett Härrans Liv presenterar: Slutspurt i full fart