John Pohlman verkar ha nåt emot årets Fjälltour, så den är uppskjuten till obestämt datum. Så därför försöker jag gotta mig åt den semester som redan varit istället. Jag har egentligen fortfarande en hel vecka kvar, men nu börjar chefen nalla på semesterdagarna… ska till Stockholm ett par dar nästa vecka.

Jag har iaf fått en del gjort, klippt gräset några gånger förstås, men även byggt våran grill äntligen, småfixat lite saker i hemmet. Flyttat det trådlösa nätet lite mer centralt. Borde ha bytt handfatet, köpte nytt för kanske tre år sedan, men dit har jag inte kommit än. Och vad jag framförallt inte har gjort är fotograferat. Jag har ju lite nya lösningar för blixt+paraply/softbox ute i det fria som jag väldigt gärna skulle ha velat testat lite. Har lite suddiga bilder i hjärnan typ lite som mode-bilder, fast mer unnatural än vanligt, hade varit kul att testa detta…

Hur som helst, här följer lite fler bilder från Bretagne.

Ett Härrans Liv presenterar: syskonen Måås

Ett Härrans Liv presenterar: en stenig strand i Bretagne

Ett Härrans Liv presenterar: våran grusiga bygata (vi bodde i det vita huset som sticker fram lite på vänstersidan av gatan)