Gud vad svårt det är att skriva ibland. Speciellt när det inte händer något. Eller som nu ännu värre speciellt, när det händer alldeles för mycket, så man inte hinner med nånting alls.

Ett barn har blivit till. Kul! De orkade inte vänta, tydligen, tyckte de sa att det var dags i december, nu är killen nästan en månad gammal redan.

Sthlm har varit mitt hem de senaste månaderna. Ingenting jag är stolt över, tvärtom, jag är hemkär och dessutom har jag fullt upp att göra på kontoret här hemma så jag har egentligen inte alls tid med Sthlm. Men ska jag bli av med det får jag nog byta jobb, och det snabbt…

Jag misslyckades juh med mitt blixtbygge för friluftstagningar. Jag har införskaffat mig en fabrikstillverkad liten pjäs istället. En studioblixt med batteriaggregat. Har haft den nån vecka nu, men jag har bara hunnit lekt lite i vardagsrummet än så länge, plus ute på verandan där nedanstående alster blev till. Den är inte superstark eller superb, men den duger till att ackompanjera solen under våra soliga dagar iaf. Sen har jag gjort ytterligare ett fynd, men det dröjer ett tag innan det kommer. Stort paket på många kilo, två starka ögon och varsin generator… 2x 1600 joules… vad ska jag med det till…? Outpower the sun bör inte bli några problem, så länge man har lång skarvsladd.

Ett Härrans Liv presenterar: n´Axl